Daha Büyük Görüntüle

Gazi Hastanesi Hakkında Bilgi ve Randevu Almak İçin

Hastanemiz hakkında bilgiye ulaşabilmek ve randevu almak için haftaiçi hergün 08:00 – 17:00  saatleri arasında 444 48 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Hastanemizin santral telefonu ise 0312 202 44 44’dür.

e-mail: hastane@gazi.edu.tr

Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Gazi Hastanesi                     Beşevler / Ankara

Gazi Hastanesine Ulaşımda

Ankara İçinden

Gazi Üniversitesi Hastanesi Beşevler yerleşkesindedir. Gazi Üniversitesi Hastanesine kolay ulaşım Ankaray ile Bahçelievler durağında inilerek, Ulus bentderesinden Terminal ve Sabancı dolmuşları veya Mamak-Beşevler, Abidinpaşa- Beşevler, Cebeci-Bakanlık otobüsleri kullanılarak sağlanabilir.

Otobüs Terminalinden

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminalinden Gazi Hastanesine en kolay ulaşım Ankara’yı kullanmaktır. Aşti’den ankaray’a binilip Bahçelievler durağında inip kısa bir yürüyüş yapılarak çok rahat bir şekilde Gazi Hastanesine ulaşılabilir. Aşti’nin önünden geçen Emek - Bahçeli dolmuşlarını kullanarak’da Gazi Hastanesine rahat ulaşım mümkündür.

Ankara Garından

Ankara Tren Garından Gazi Üniversitesi Hastanesine ulaşım için Gar’dan çıkıp alt geçitle karşıdaki otobüs durağına ulaşıp oradan Ulus otobüsleriyle Ulusa geçip oradan’da Terminal ya da Sabancı dolmuşlarıyla ya da metro ile hastaneye ulaşım mümkündür.

Esenboğa Havalimanından

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Gazi Üniversitesi Hastanesine havalimanı ile şehir merkezi arası çalışan HAVAŞ otobüslerini ve Büyükşehir Belediyesi otobüslerini kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.