Hastanemize Diyaliz Cihazı Bağışı

20 Şubat 2017 Pazartesi 00:00

Hastanemize önemli ve büyük bir bağış yapıldı. Erişkin Nefroloji bölümünden Prof. Dr. Şükrü SİNDEL ve Prof. Dr. Turgay ARINSOY tarafından takip edilen Süleyman İLİK isimli hastamız, Diyaliz Ünitemize 1 adet tartılı yoğun bakım karyolası, 5 adet buzdolabı (3 tanesi mini fridge), 1 adet hemodiyaliz cihazı bağışında bulunmuştur.

Başhekimlik olarak kendilerine bir plaket takdim ettik. Süleyman İLİK bey ve ailesine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Şükrü SİNDEL, Prof. Dr. Turgay ARINSOY, Prof. Dr. Ülver BOZTEPE DERİCİ, Uzm. Dr. Ozant HELVACI hocalarımıza, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Figen BUCAK'a, Diyaliz Sorumlu Hemşiresi Selma FİDAN'a ve Ayniyat Birimi'nden Mustafa KAYAALP'e Başhekimlik olarak teşekkür ediyoruz.