KLİNİK NUTRİSYON POLİKLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI

21 Ekim 2019 Pazartesi 09:46

Malnutrisyon, tüm hasta gruplarında morbidite ve mortaliteyi arttıran önemli bir sağlık sorunudur. Hastaların hastaneye yatmadan önce poliklinik düzeyinde malnutrisyonlarının tespiti, tedavisi ve takibi bu hastaların hastane sağ kalımını olumlu yönde etkilemektedir. Bu nedenle Erişkin Merkezi Beslenme Ünitesi olarak tüm hastalara bu yönde hizmet edecek bir poliklinik ile hizmetlerimize devam etmek düşüncesindeyiz. Bu poliklinik de, hastalarımız klinik nutrisyon bakımından uzmanlaşmış diyetisyen, hemşire ve hekimler tarafından izlenecek, farklı nutrisyon modaliteleri ile yönlendirilecek ve düzelme bakımından objektif ölçümlerle takip edilecektir. Hastanemize farklı bir hizmet olanağı sağlayacak “Klinik Nutrisyon Polikliniği” 10.10.2019 tarihinde Başhekimimiz Prof. Dr. Ahmet Demircan, Başhekim Yardımcılarımız, Erişkin Merkezi Beslenme Ünitesi Başkanı Doç. Dr. Melda Türkoğlu, Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özet, diğer öğretim üyelerimiz, hastane müdürlerimiz ve çalışanlarımızın katılımlarıyla hizmete açılmıştır.