Erişkin Merkezi Beslenme Ünitemiz, 11 Haziran 2024 Tarihinde Akreditasyon Belgesi Almıştır
11 Haziran 2024 | 16:35

11 Haziran 24 Nutrisyon -111 Haziran 24 Nutrisyon 4-1

Gazi Üniversitesi Erişkin Merkezi Beslenme Ünitesi, 11 Haziran 2024 tarihinde ulusal paranteral ve enteral beslenme derneği KEPAN (Klinik Enteral ve Paranteral Beslenme Nutrisyon) tarafından akredite edilmiştir. Prof Dr Osman Abbasoğlu, Prof Dr Meltem Halil, Prof Dr Kutay Demirkan’ın yer aldığı akreditasyon komisyonu tarafından, 29 Mayıs 2024 tarihinde hastane içi işleyiş, akademik ve eğitim faaliyetleri yerinde değerlendirilmiştir. Akreditasyon komisyonu, başhekimimiz Prof Dr Hasan Bostancı ve Beslenme Destek Ünitesi başkanı Prof Dr Melda Türkoğlu tarafından karşılanmıştır. Açılış toplantısı, hastane başhekimliği, hemşirelik müdürlüğü, başdiyetisyen, başeczacı, beslenme destek ünitesi üyeleri ve ilgili öğretim üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Tüm gün süren değerlendirmede, Beslenme Destek biriminin donanımı, polikliniği ve eczanede yer alan TPN dolum ünitesi gezilmiş, beslenme destek üyelerinden bilgiler edinilmiştir. Komisyon değerlendirme sonrası, Gazi Üniversitesi Hastanesi Nutrisyon Destek Birimi’nin yüksek bir standartla çalıştığı ve son derece başarılı bir hizmet verdiği kararına varmıştır. Gazi Üniversitesi Hastanesi Nutrisyon Destek Birimi, Türkiye genelinde akredite edilen 6. merkez olmuştur.

11 Haziran 24 Nutrisyon 3-111 Haziran 24 Nutrisyon Böl Akreditasyon Belgesi-1