Hastanemiz Eğitim Komitesi tarafından düzenlenen Genel Konferans Eğitimleri kapsamında, 23 Ocak 2026 tarihinde “Serviks Kanseri ve Human Papillomavirüs (HPV)” konulu hizmet içi eğitim başarıyla gerçekleştirildi.
Eğitim programında Prof. Dr. Mehmet Anıl ONAN ve Prof. Dr. Gülendam BOZDAYI, alanlarına ilişkin güncel bilgi, deneyim ve bilimsel birikimlerini akademik ve idari personelimizle paylaşarak önemli katkılar sundular. Katılımcıların ilgiyle takip ettiği eğitimde, serviks kanseri ve HPV’ye ilişkin güncel yaklaşımlar, tanı, korunma ve farkındalık konuları ele alındı.
Eğitim programının sonunda, Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Özlem Güzel TUNÇCAN, değerli öğretim üyelerimize katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti.
Hastanemiz Eğitim Komitesi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitimlerin, çalışanlarımızın mesleki bilgi ve farkındalık düzeylerinin artırılmasına yönelik olarak önümüzdeki dönemde de devam etmesi planlanmaktadır.
Serviks Kanseri ve HPV Konulu Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
Dr. Öğr. Üyesi Berkay TEMEL, TRT Türk “Sağlık Olsun” Programına Konuk Oldu
Merhum Prof. Dr. Cemalettin Çelebi Hocamızı Anma ve Ebediyete Uğurlama Töreni
Afetlere Karşı En Güçlü Kalkan: Tedbir
Doç. Dr. Alim Can BAYMURAT TRT Türk 'Sağlık Olsun' Programına Konuk Oldu
10 Kasım Anma Töreni ve Rektörümüz Prof. Dr. Uğur ÜNAL’ın Hastanemiz Ziyareti
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.