"Gazili Sağlıkçıların Fırçalarından Renklerin Dansı 2” Adlı Resim Sergisi Düzenlendi.
4 Mart 2024 | 11:00

Üniversitemiz Tıp Fakültesi çalışanları tarafından ikincisi düzenlenen “Gazili Sağlıkçıların Fırçalarından Renklerin Dansı 2” adlı resim sergisi geniş bir katılım ile düzenlendi.

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimlik Girişi C Blok Zemin Kat 75. Yıl Toplantı Salonu fuaye alanında gerçekleştirilen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Ceylan, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Resim Sanatçıları Prof. Dr. Canan Yılmaz, Sanat Eğitmeni Sema Efe, Sağlık Tek. Gonca Öz, Sağlık Tek. Ayla Öğüt, T. Sekreter Arzu Gül Bülbül, Sağlık Tek. Nesrin Tuncay, Kimyager Songül Kılıç, Sağlık Tek. Nevruz Kurşunoğlu ve Sağlık Tek. Suhanner Seçkin ve konuklar katıldı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Tıp Fakültemizin böyle bir sanat etkinliğinde sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi. Sanatı ve sanatçıyı her zaman teşvik ettiklerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizde gerçekleştirilen sanatsal faaliyetlere katılmak için ellerinden geleni yaptığını vurguladı. Sergiye eserleriyle katılan sanatçıları ayrı ayrı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın konuşmasının ardından serginin kurdelesi kesildi. Sergiyi büyük bir dikkatle gezen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, sergiyi düzenleyen sanatçılardan eserleri hakkında ayrı ayrı bilgi aldı.

Program, çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

resim sergisi-1

resim sergisi-2

resim sergisi-3

resim sergisi-4

resim sergisi-5

 

background image